Over Mij

Lady Fabiola Fatale

Ik – Lady Fabiola – ben een van nature Dominante Dame, een sterke combinatie tussen Elegant en Sensueel.
Ik leef gezond, rook niet (alleen voor een speciale sessie) en heb geen tatoeages.
Ik ben intelligent en hoogopgeleid, daarnaast heb ik psychologie gestudeerd.
Ik ben zelfverzekerd, een perfectioniste en ik weet wat ik wil.

Lady Fabiola

Mijn overtuiging

Ik ben gefascineerd door een man zijn fantasieën en Bdsm heeft mij veel te bieden. Ik neem altijd de tijd voor een goed gesprek voordat de sessie begint.
Ik heb veel fantastische mensen ontmoet. Ik geniet van de interactie die plaatsvindt tijdens de sessie, ik ben namelijk in staat om diverse gevoelens bij jou op te wekken en samen ondergaan wij dit avontuur van ‘actie en reactie’.

Tijdens een sessie zul je mij intens zien genieten, mijn sadistische glimlach en mijn glinsterende ogen, deze ogen zullen jou diep doordringen.

Ik ben ervan overtuigd dat een Vrouw een man kan verleiden om hem dingen te laten doen die zij wil, en ik ken de psychologische trucs om jou tot het uiterste te laten gaan. Ik weet hoe ik jouw lichaam kan aanraken tot je jouw grenzen bereikt. je kan mij niet weerstaan… Ik zal een grote indruk op jou maken en jij krijgt mij niet meer uit jouw hoofd.


Mijn waarden:
Trust, Safety, Respect & Passion

De kick van Bdsm

Bdsm heeft mij veel te bieden, ik hou van de perverse kant, vele mogelijkheden, strenge regels, complete macht, sadistische creativiteit en spanningsopbouw.

De Bdsm wereld is geweldig, omdat ik de mentale en psychologische aspecten kan combineren en deze combinatie brengt ons naar een andere dimensie.

Mijn sessie is een kans om jezelf beter te leren kennen, je uithoudingsvermogen en je grenzen te ontdekken. Ook zul je op den duur geestelijk en lichamelijk meer aankunnen. Daarnaast zullen we samen uitvinden waar je werkelijk opgewonden van wordt.

Bdsm is macht en onmacht…

Natuurlijk vind ik het fijn om de touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen te hebben, in controle te zijn en jou machteloos te maken, zodat je overgeleverd bent aan mijn verlangens.
Ik voel mijzelf extreem machtig tijdens een sessie en dit geeft mij een bepaald erotisch genot. Ik heb vele kinky ideeën om mijn leven spannend te houden.

Lady Fabiola

Ik kies ervoor om gelukkig te zijn

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en redelijk Duits.

Lady-Citizen of Womania Empire

Ik ben officieel Lady-Citizen van Womania Empire.

Maakt mij dat een betere Meesteres?

Nee, maar het geeft wel mijn toewijding en professionaliteit aan als lifestyle Meesteres.

Neem contact met mij op